Trapper i træ fra Morud – Så er du på den sikre side!

Skal du have lavet trapper? Morud Tømrer & Snedkerforretning er kendt for solidt håndværk i bedste kvalitet. 

Vi har vores eget snedkerværksted, hvor vi laver lokalt fremstillet håndværk efter dine ønsker.

Vi har solid erfaring med alt indenfor trapper i træ, og kan klare din opgave uanset om den er simpel eller kompliceret.

Morud Tømrer og Snedkerforretning fremstiller solide, flotte og funktionelle trapper til fornuftige priser.

Du kan f.eks. få:

  • Indendørs trapper i træ
  • Udendørs trapper i træ
  • Unikke trapper efter mål
  • Design og konstruktion af trapper, gelændere, trin mv.
  • Individuelle løsninger

Kontakt os

Professionel levering og installation af trapper i træ

Vores team af dygtige håndværkere kombinerer ekspertise og omhyggelighed for at sikre, at hver trappeløsning opfylder de højeste standarder for kvalitet og æstetik. Vi forstår, at trapper ikke blot er funktionelle elementer, men også en vigtig del af indretningen i ethvert hjem eller erhvervsbygning. 

Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe skræddersyede trapper, der passer perfekt til rummets stil og design.

Vores levering og installationsprocesser er omhyggeligt planlagt for at sikre problemfri og effektiv udførelse. Vi prioriterer ikke kun kvaliteten af det endelige produkt, men også en smidig oplevelse for vores kunder fra start til slut. 

Vores dedikation til håndværksmæssig ekspertise og kundetilfredshed, har gjort os til det foretrukne valg for dem, der søger trætrapper af højeste kvalitet.

Trapper i træ med forsikring op til 150.000 kr.

Vi er kendt for solidt håndværk i bedste kvalitet. Hvis du alligevel skulle opleve fejl eller mangler, er vi naturligvis medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du som kunde hos os er forsikret med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. 

Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Så er du på den sikre side.

Andre opgaver vi kan hjælpe med

Udover specialfremstillede vinduer og døre, tilbyder vi dig alle former for snedker- og tømrerarbejde, bl.a.

Vi tager os naturligvis også af projektering af byggesager i samarbejde med relevante sparringspartnere, energi- og varmetabsberegninger, statiske beregninger m.v. 

Du kan også få priser på opgaver i total- hoved eller fagentrepriser.

Vi dækker Odense, hele Fyn, Kolding samt trekantsområdet

Vi kører ud fra vores base i Morud på Nordfyn, hvorfra vi kører ud til Odense, Middelfart, Morud, Svendborg og resten af Fyn samt Trekantsområdet.

Ring allerede i dag på 20 13 15 01, eller send en mail til TB@HKP-MORUD.DK, så står vi klar med et uforpligtende tilbud på vores udvalg af trapper i træ. 

Morud Tømrer & Snedkerforretning – For en sikkerheds skyld!
 

Se vores projekter