Alt inden for tømrerarbejde i Otterup og omegn.

Vi er din lokale Tømrer i Otterup

Søger du en lokal tømrer i Otterup som kan tage hånd om dit næste byggeprojekt? Vi har erfaring med langt de fleste tømreropgaver, og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi servicerer såvel privatkunder som erhverv.

Ingen opgave er for stor eller lille til os. Uanset om du har brug for hjælper til at montere dit nye badeværelse eller om det drejer sig om den helt store renovering står vores tømrer i Otterup klar til at rykke ud til dig. Vi har altid en tæt kontakt med alle vores kunder og tager dem med på råd og lytter, hvis der skulle opstå nye ønsker eller løsninger i løbet af processen.

Vi tilbyder

  • Renovering og nybyggeri
  • Energirådgivning
  • Entrepriser (Hoved, total, fag)
  • Efterisolering
  • Landbrugsbyggeri
  • Tilbygning og udestuer
  • Maskin-snedkerarbejde fra eget værksted

is du har spørgsmål til vores arbejde eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon.

Ring til os i dag på 20 13 15 01

Tømrer på Fyn med garantiordning

For os er det alfa og omega, at vores kunder er trygge ved det arbejde vi laver. Hos os får du tømrerarbejde af højeste kvalitet, og vi sætter en ære i altid at levere et stykke håndværk, der holder i mange år frem.

kulle du dog mod al forventning opleve fejl eller mangler er der ingen grund til at fortvivle. Vi er dækket under garantiordningen Byg Garanti, der sikrer at du som kunde er forsikret med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Snedkerarbejde på bestilling

Vi har desuden vores eget snedkeri. Det betyder at vi foruden vores solide tømrerarbejde også kan tilbyde snedkerarbejde på bestilling. Skal du eksempelvis have special lavede vinduer og døre, eller har du et ønske om at få lavet et personligt møbel, kan du roligt tage fat i os.

Tag kontakt til os og få en snak omkring din snedkeropgave.

Se vores projekter