Vi tilbyder alt inden for tømrerarbejde på Fyn og i trekantsområdet!

Din tømrer i Middelfart & Odense

Hvis du søger en dygtig tømrer på Fyn til at varetage dit næste byggeprojekt, er du velkommen til at tage fat i os. Vi har gennem mange år udført såvel store som små renovationsopgaver for private og erhverv i Middelfart, Odense og hele Fyn. Vi har altid en tæt kontakt med vores kunder og tage dem med på råd og lytter, hvis der skulle opstå nye ønsker eller løsninger i løbet af byggeprocessen

Vi tilbyder

  • &Renovering og nybyggeri
  • Energirådgivning
  • Entrepriser (Hoved, total, fag)
  • Efterisolering
  • Landbrugsbyggeri
  • Tilbygning og udestuer
  • Maskin-snedkerarbejde fra eget værksted

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon.

Ring til os i dag på 20131501

Tømrer på Fyn med garantiordning

For os er det alfa og omega, at vores kunder er trygge ved det arbejde vi laver. Hos os får du tømrerarbejde af højeste kvalitet, og vi sætter en ære i altid at levere et stykke håndværk, der holder i mange år frem.

Skulle du dog mod al forventning opleve fejl eller mangler er der ingen grund til at fortvivle. Vi er dækket under garantiordningen Byg Garanti, der sikrer at du som kunde er forsikret med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Snedkerarbejde på bestilling

Vi har desuden vores eget snedkeri. Det betyder at vi foruden vores solide tømrerarbejde også kan tilbyde snedkerarbejde på bestilling. Skal du eksempelvis have special lavede vinduer og døre, eller har du et ønske om at få lavet et personligt møbel, kan du roligt tage fat i os.

Tag kontakt til os og få en snak omkring din snedkeropgave.

Se vores projekter