Tømrerarbejde på Fyn – Mange års erfaring

Morud Tømrer- og Snedkerforretning leverer solidt tømrerarbejde på Fyn. Vi har mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi kan derfor tilbyde dig de bedste og mest fordelagtige løsninger både i forhold til pris og kvalitet.
Vi laver vinduer og døre samt sælger og leverer facadeelementer fra forskellige producenter alt efter kundens ønske. Vi tilbyder service, vedligehold og serviceaftaler

Du kan få udført alle former for tømrerarbejde, fx

  • Renovering og nybyggeri
  • Energirådgivning
  • Entrepriser (Hoved, total, fag)
  • Efterisolering
  • Landbrugsbyggeri
  • Tilbygning og udestuer
  • Maskin-snedkerarbejde fra eget værksted

Ring nu på 20 13 15 01, og få en snak om dit næste tømrerprojekt. Vi giver dig gerne gode råd, sparring samt et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder naturligvis også nyt tag, isolering, trapper samt snedkerarbejde, f.eks. nye vinduer og døre fremstillet lokalt på eget snedkerværksted efter mål og i alle faconer og flere træsorter.

En tømrer med en holdbar løsning

Et vellykket projekt fordrer en grundig snak omkring opgaven. Derfor starter vi alle projekter op med en indledende samtale, uanset om vi skal projektere en ridehal eller et cykelskur. Her får vi sammen klarlagt dine grundlæggende overvejelser om projektet.

Nogle af de overvejelser, du måske går rundt med, kunne være: Hvordan får vi plads til et ekstra børneværelse? Hvordan får vi placeret en hjemmearbejdsplads/ et kontor? Kan vi få mere lys i stuen? Er entréen rigtig placeret, eller er den overflødig?

Er mine idéer overhovedet realiserbare? Overvejelserne kan være mange og uoverskuelige.

Tøv ikke, kontakt os, hvis du går med tanker om et byggeprojekt, stort som småt.

Tømrerfirma i Morud, Odense, Fyn, Otterup mv.

Som tømrerfirma har vi base i Morud på Nordfyn, hvorfra vi betjener hele Fyn inklusiv Odense, Nyborg, Svendborg, Kerteminde, Otterup, Ringe, Faaborg, Middelfart og Trekantsområdet omkring Kolding, Vejle og Fredericia.

Nybyggeri, tilbygning og renovering

Vi udfører alle former for tømrerarbejde og snedkerarbejde. Fra villa til landbrugsbyggeri, tilbygninger og vinterhaver, nye døre og vinduer, nyt tag, efterisolering, og trapper samt maskin-snedkerarbejde fra eget værksted. Projektering af byggesager i samarbejde med relevante sparringspartnere, energi- og varmetabsberegninger, statiske beregninger m.v. Vi udfører tømrer og snedkeropgaver på hele Fyn og giver gerne priser på opgaver i total-, hoved- eller fagentrepriser.

Ring allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på 20 13 15 01. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Se vores projekter