Isolering i Odense, Middelfart og resten af Fyn

Morud Tømrer – Så er du på den sikre side med din isolering på Fyn!

Overvejer du at isolere din bolig?

Hvis du overvejer at isolere din bolig, er Morud Tømrer de rette til opgaven. Vi er specialister i energirådgivning og har stor erfaring inden for, hvornår det kan betale sig at isolere.

Vi kan udarbejde energi- og varmetabsberegninger og statistikker for dig, så du kan træffe din beslutning på baggrund af tal, beregninger og statistiske data.

Som en tommelfingerregel er der altid store besparelser i vente med at isolere, hvis din bolig er fra før 1980.

Fordele ved at isolere din bolig er, at du:

  • Sænker din varmeregning markant
  • Begrænser din CO2-udledning
  • Får et forbedret indeklima
  • Undgår skimmelsvamp og råd
  • Får forbedret lydisolering
  • Får en værdiforøgelse af din bolig

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så ring på 20 13 15 01. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave.

Når kulden kommer…

Når kulden kommer, går vi i gang med at isolere og efterisolere vores boliger. Temperaturen falder, og vi kan mærke, hvordan kulden siver ind via kuldebroer, hulmure og utætheder i facaden.

Der er store fordele ved at isolere, for selv om f.eks. en hulmurisolering eller loftisolering kan koste flere tusinde kroner, så er der så store fordele ved at isolere, at det langt overstiger de udgifter, du har her og nu. Og du slipper samtidig for en række gener.

Du er forsikret med op til 150.000 kr.

Morud Tømrer er kendt for solidt håndværk i bedste kvalitet. Hvis du alligevel skulle opleve fejl eller mangler, er vi naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Det betyder, at du som kunde hos os er forsikret med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til 10 år for skjulte fejl og mangler. Så er du på den sikre side.

Få styr på dine snedker- og tømreropgaver

Vi tilbyder dig alle former for snedker- og tømrerarbejde, bl.a.

  • Trapper
  • Nyt tag
  • Nye vinduer og døre
  • Snedkerarbejde fra eget værksted, fremstillet efter DINE ønsker

Ring nu på 20 13 15 01, og få en snak om dit tømrer-/ snedkerprojekt.

Nybyggeri, tilbygning og renovering

Vi har desuden stor erfaring med nybyggeri, tilbygning og renovering. Det kan være alt lige fra villa til landbrugsbyggeri, vinterhaver samt maskin-snedkerarbejde fra eget værksted.

Vi tager os naturligvis også af projektering af byggesager i samarbejde med relevante sparringspartnere, energi- og varmetabsberegninger, statiske beregninger m.v. Du kan også få priser på opgaver i total-, hoved- eller fagentrepriser.

Vi dækker Odense, hele Fyn, Kolding samt trekantsområdet

Vi kører ud fra vores base i Morud på Nordfyn, hvorfra vi servicerer hele Fyn inklusiv Odense, Nyborg, Svendborg, Kerteminde, Otterup, Ringe, Middelfart og Trekantsområdet omkring Kolding, Vejle og Fredericia.

Giv os et kald i dag på 20 13 15 01, og hør, om vi kan komme forbi dig!

Morud Tømrer & Snedkerforretning – For en sikkerheds skyld!

Se vores projekter