Tagarbejde & nyt tag i Odense, Middelfart & på Fyn samt Trekantområdet

Har du nogensinde drømt om et nyt tag, der ikke blot beskytter dit hjem, men også tilføjer æstetisk appel? 

Hos Morud Tømrer- og Snedkerforretning forstår vi vigtigheden af et solidt tag, der kan modstå tidens tand.

Kontakt os

Nyt tag eller tagarbejde?

Har dit hus brug for professionelt tagarbejde, tagrenovering eller nyt tag? Taget er et af husets vigtigste elementer. Det beskytter mod vind og vejr, og derfor er det altafgørende, at det er yderst solidt.

Vi har mange års erfaring med tagarbejde, tagrenovering og lægning af tag i f.eks. eternitskifer, naturskifer, kobber og zink. Vi kan hjælpe dig med din tagopgave, uanset om den er simpel eller kompliceret.

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for bl.a:

  • Tagarbejde ude og inde
  • Nyt tag
  • Tagrenovering
  • Eternitskifer, naturskifer, kobber og zink
  • Taglægning
  • Tagkonstruktion
  • Reparation og vedligeholdelse af tag

Vi forsikrer dig kvit og frit i op til 10 år

Vi har mange års erfaring med alt indenfor tagarbejde og lægning af nyt tag, så det udover at blive flot og funktionelt også er langtidsholdbart.

Hvis du mod forventning alligevel skulle opleve fejl eller mangler, er vi naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Det betyder, at du som kunde hos os er forsikret med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. 

Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til 10 år for skjulte fejl og mangler. Så er du på den sikre side.

Professionel taginspektion - tagrenovering eller helt nyt tag

At afgøre, om du skal vælge tagrenovering eller investere i et helt nyt tag, kræver en grundig vurdering af dit tags aktuelle tilstand. 

Hos Morud Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder vi en professionel taginspektion for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dit hjem.

Vi ser her på tagets overflade, undersøger konstruktionen og evaluerer materialets generelle tilstand. Denne detaljerede vurdering giver os mulighed for at identificere eventuelle skader, slidte områder og andre faktorer, der kan påvirke tagets ydeevne.

Få dit snedker- & tømrerarbejde ud af verden

Vi har stor erfaring med alle typer af snedkerarbejde og tømrerarbejde, bl.a:

Kontakt os for et Nyt tag eller andet tagarbejde

Vi kører ud fra vores base i Morud på Nordfyn, hvorfra vi kører ud til Odense, Middelfart, Morud, Svendborg og resten af Fyn samt Trekantområdet.

Ring på 20 13 15 01, eller send en mail til TB@HKP-MORUD.DK, så står vi klar med et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller andet tagarbejde.

Morud Tømrer og Snedkerforretning – Så er du på den sikre side!

Se vores projekter